logo
SZTL
Akadalymentesiett verzio
mainpicture

Bemutatás

A fürdő területéről közvetlen átjárással megközelíthető a kempingünk, ami egész évben nyitva tart. A kempinghelyek többnyire naposak, de vannak árnyasabb, fák szomszédságában lévő helyek is. Áramfelvételi lehetőség minden parcellázott helyhez tartozik, általában 6 és 9 helyre jut közös áramelosztó szekrény, a dugaljak egységesen 6A-ra biztosítottak. A kempingben vannak hideg vizes kerti csapok, amik csak vízfelvételre szolgálnak, mert nincs vízelvezetőjük.

A kempinghez egy téglaépítésű, fűthető vizesblokk, valamint két nyári időszakban működő konténeres vizesblokk tartozik, melyekben zuhanyzók, WC-k és mosdók találhatók.

Főzési és mosogatási lehetőség a három kempingkonyhában lehetséges, ezek közül téli időszakban csak egy működik, ami fűtött is.

A kempingben van mosógép, a használatához a recepcióról kell elkérni a kulcsot. A mosógép használati díját kulcs visszavitelekor a recepción kell megfizetni.

A kempingbe háziállat bevihető.

A kempingben minden vendég a saját lakókocsijában vagy sátrában tud megszállni, kibérelhető lakókocsink nincs.

Kemping

Kemping

Kihasználtság

A kemping leginkább a tavaszi és az ősz időszakban telített, ilyenkor sok külföldi vendég keres fel minket, akik a fürdőn több hetes fürdőkúrát vesznek igénybe. A nyári időszakban több családos belföldi és külföldi vendég tartózkodik nálunk, akik a fürdés mellett sokat kirándulnak, túráznak a Hegykőn és környékén. Kempingünk a téli hónapokban is nyitva tart, ebben az időszakban kevesebb a vendég, akik jobban a hétvégéken látogatnak el hozzánk.

Kiemelt időszakok szoktak lenni a hosszú hétvégékhez kapcsolódó, ünnepekhez kötődő napok, ilyenkor általában sokan vannak nálunk.

Nagyobb csoportok fogadása esetén vagy a kempinghelyek egy részét foglaljuk le, vagy a fürdő területébe kicsit belenyúlva egy rétszakaszt biztosítunk a csoport számára. Ilyen esetekben kérjük, hogy előzetesen jelentkezzenek be.

A kempingben találhatók egész évre, vagy fél évre kibérelt állandós helyek is, amiket a bérlő a megbeszélt időszak alatt végig használ: rajta áll a lakókocsija, és a bejárati részt lánccal lezárja.

Kemping2

Helyfoglalás

Kempinghelyeket két hét feletti tartózkodás, vagy csoportos érkezés esetén foglalunk, előzetes bejelentkezés alapján. Általában egy hónappal előre jó, hogy ha jelzik érkezésüket, különben nem tudjuk bejelentkezésüket elfogadni. A foglalásokat kérjük, hogy írásban is erősítsék meg.


Kemping2

Házirend

  • A kempingbe érkezés napján 8 órától kezdve lehet behajtani, és a távozás napján legkésőbb 14 óráig el kell hagyni.
  • A kempinghelyeket mindenki szabadon választhatja ki. Azokon a helyeken, ahol foglalás van, tábla jelzi a vendég érkezésének és távozásának az időpontját. A helyek az ezt megelőző időszakban szabadon használhatók.
  • A kutyákat a kemping területén kérjük, hogy végig pórázon tartsák. A kemping tisztaságának érdekében az állatok ürülékét takarítsák fel!
  • Kutyát a fürdő területére vinni szigorúan tilos!
  • A kempingben 22 óra után kérjük, hogy már ne hangoskodjanak, és lehetőleg autóval, lakókocsival se közlekedjenek.