Kedves Vendégeink!

Szeretettel várjuk Önöket minden nap 9 és 19 óra között!

A fürdőt védettségi igazolvánnyal látogathatják. Megértésüket köszönjük!

Liebe Gäste!

ab 24.06.2021 sind die Grenzen Ungarns wieder geöffnet, aber leider ist es noch nicht erlaubt, die Gästen aus Österreich und Deutschland für unsere Dienstleistungen zu empfangen. Wir hoffen, dass die Situation sich bald ändert, und wir Sie wieder als unsere Gast begrüßen dürfen!

Es tut uns sehr leid! Wir bitten um Ihr Geduld und hoffen, dass wir uns bald wiedersehen können!

Entschuldigung für die Unannehmlichkeiten!

Fürdő

6 kültéri és 2 beltéri medence, köztük termálvizes, gyógyvizes, úszó- és pancsoló, valamint pihenésre és játékra alkalmas medence várja az ide látogatókat. Itt a kikapcsolódni vágyó családok, a pihenni vágyó párok és még a gyógyulni vágyók is megtalálják a számukra leginkább alkalmas wellness- vagy gyógymedencét.

Gyógyászat

A fürdőzés mellett különböző gyógyászati kezelések, köztük OEP által támogatott kezelések és szakorvosi rendelések is segíthetik a gyógyulást. A lazító és nyugtató masszázsok, a víz alatti gyógytorna vagy akár a fényterápia mind azt a célt szolgálják, hogy a fürdő vendégei a pihenés mellett a gyógyuláshoz is széles körű támogatást kapjanak.

Szállás

A fürdő közvetlen környezetében kedvező áron kényelmes, jól felszerelt apartmanok és panzió szobák állnak rendelkezésre. Emellett egész évben nyitva tartó kemping várja a sátorral, lakóautóval érkezőket. A kempingből és a panzióból közvetlen átjárás biztosított a fürdő területére.